You Should Know yangın kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size malumat verecektir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Yangın çabucak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son grado eleştiri bir öneme sahiptir.

Böylelikle imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine isal amacına ulaşılmış olabilir.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı esna opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik karakol ile daha sık kullanma katkısızlanabilir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yangın kapısı yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Bunun derunin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı fiyatları dair önemli bir nokta da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha güçlü bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede elan ekonomik olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında elan uzun müddet dayanır ve henüz az onarım gerektirir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar kârlevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar bâtıneride sarılmış kalabilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların spontane kapanması gerekmektedir. Bapların bizatihi kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli mebdelı kriterler oda önüne kızılınarak karar verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden olumlu raporunun alınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page